Over de Zelfevaluatie Burgerschap
De Zelfevaluatie Burgerschap is een initiatief van het Kennispunt MBO Burgerschap van de MBO Raad. De content is ontwikkeld in samenwerking met JVD-Onderwijsadvies en in diverse versies voorgelegd aan betrokken burgerschapsdocenten. Riskchanger heeft met haar partners de technische ontwikkeling gerealiseerd. Met dit instrument kunnen onderwijsteams inventariseren hoe hun burgerschapsonderwijs er nu uit ziet en waar zij naartoe willen werken. In de Toolbox vinden zij vervolgens tips en praktijkvoorbeelden om daarmee aan de slag te gaan. Op centraal niveau kunnen school- of locatiebeheerders via het Riskchanger platform de resultaten op hun school bekijken.

Meedoen

Ieder onderwijsteam kan meedoen met de Zelfevaluatie Burgerschap voor Docent & Team. School- en locatiebeheerders met een account in Riskchanger worden op de mbo-scholen zelf aangesteld.

Klachten en vragen

Het Kennispunt MBO Burgerschap doet haar werk zo goed mogelijk. Toch ben je misschien niet tevreden of heb je vragen. Neem dan contact op via support@burgerschapmbo.nl. Dat geeft ons de kans om het instrument te verbeteren.